skip to Main Content

Back to work

Marcel Stephan - Gogme Web Services

Marcel Stephan - Gogme Web Services

Zo, de vakantie zit er op, ik heb een geweldige tijd gehad in een zonovergoten Zweden en ben helemaal opgeladen, fris en fruitig klaar voor de komende maanden. Er liggen alweer wat klussen op me te wachten, een nieuw seizoen Theatercolleges, wat websites die een update nodig hebben, sommige een SSL-certificaat en naarmate de zomervakantie verder ten einde zal lopen zullen er wel weer vele andere projecten volgen.

Tot die tijd heb ik mijn handen redelijk vrij en ga ik me verder verdiepen in de toekomst van het internet en mijn behendigheid in de diverse Adobe software pakketten vergroten. Maar ik kan er ook best wat nieuwe projecten bij hebben, het liefst projecten waar ik me als content manager opdrachtgevers kan bijstaan in het vullen van hun website en de social media kanalen.

Uit mijn eigen ervaring weet ik dat klussen als het bijhouden van een blog regelmatig blijven liggen omdat er meer belangrijke klussen zijn te doen. Veel bedrijven laten dit soort zaken ook met liefde aan een stagiair over, maar zodra deze weggaat verdwijnt de continuïteit van het blog ook als sneeuw voor de zon.

Idealiter ga ik deze taken voor een aantal opdrachtgevers doen, zodat ik -naast mijn eenmalige projectmatige werkzaamheden- ook een deel van mijn tijd aan een aantal vaste klussen kan besteden.

Bloggen

Een blog bijhouden is heel nuttig, want een website die regelmatig nieuwe content heeft wordt veel beter gewaardeerd door de zoekmachines en een nieuw blog is ook weer een prachtige reden om je social media kanalen van nieuws te voorzien en zo je achterban en klantenkring up-to-date te houden en je netwerk te vergroten.

Maar het moet wel even gebeuren en dan is een tekst schrijven, bijbehorend beeldmateriaal vergaren, alles online zetten en delen op de social media kanalen vaak net even te veel moeite. En daar komt Gogme Web Services dus om de hoek kijken en kan dit werk (gedeeltelijk) voor je uit handen nemen en zorgen dat je website beter bezocht wordt en je klantenkring of fanbase groeit.

En natuurlijk kan ik je ook helpen met drukwerk, flyers, folders, nieuwsbrieven, fotografie, een nieuwe huisstijl en nog veel meer.

Neem gewoon even contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

Back To Top