skip to Main Content

Een goed en gezond nieuwjaar gewenst!

Gogme-Web-Services-2019
Gogme Web Services 2019

Het is inmiddels alweer een paar dagen 2019. Een memorabel jaar, want het scheelde maar een haar of ik had het niet meegemaakt. Ik werd namelijk op 24 november onverwachts getroffen door een acute hartstilstand en een herseninfarct dat daarop volgde. Maar na vijf dagen coma en daarna een week of vier in het OLVG ziekenhuis ben ik nu in de fase van revalidatie die ik gelukkig thuis mag afwerken. 

Mijn zakenpartner Niels Burghard heeft zoveel mogelijk opdrachtgevers op de hoogte gebracht en -waar nodig- de meest acute werkzaamheden van me overgenomen zodat de continuïteit geen gevaar heeft gelopen en alles op rolletjes bleef lopen.

Ik wil Niels hier hartelijk voor danken.

Inmiddels ben ik weer dermate hersteld dat ik ga proberen de draad weer op te pakken. Ik heb vandaag met Niels de overdracht van de lopende werkzaamheden besproken, met de opdrachtgevers in kwestie neem ik zo spoedig mogelijk contact op. 

Mocht je plannen hebben om je website aan te willen passen, toch een SSL certificaat te willen implementeren, advies te willen om actief(ver) te gaan bloggen op je site, meer gebruik te willen maken van de social media kanalen of een nieuwe huisstijl te willen implementeren, dan help ik je graag!

Ook als je iemand kent die een (nieuwe) website, huisstijl, visitekaartjes, tekst, beeld of advies nodig heeft, dan hou ik me van harte aanbevolen.

De geldkraan heeft de afgelopen weken slechts mondjesmaat gedruppeld dus ik kan wel wat meer werk en opdrachten gebruiken de komende tijd 🙂

Back To Top