Gogme Web Services AmsterdamGogme Web Services kan je helpen met het realiseren van een simpele website met CMS, een weblog, een Facebook Page, contentmanagement voor je site of Social Media Kanaal, tekstschrijven, beeld, grafische vormgeving (folders, flyers, visitekaartjes) en Social Media concepten met gogme!

Kijk voor het laatste nieuws en projecten op de Werk pagina, zodat je je een mening kunt vormen wat Gogme Web Services voor je kan betekenen.

Gogme Web Services is gestart door Marcel Stephan (1964) die al sinds het begin van deze eeuw werkzaam is geweest in vele disciplines binnen de internetwereld. Hij heeft ruime ervaring opgedaan als projectmanager, accountmanager, webdesigner, grafisch vormgever, webredacteur en online service manager.

Na ruim tien jaar werd het tijd om deze expertise te bundelen en de opgedane ervaring met het maken van websites, blogs en het opzetten van Facebook pages en Twitter accounts te gebruiken om een eigen bedrijf op te richten die dit allemaal kan. En als Gogme Web Services het niet kan, dan wordt er voor gezorgd dat het gedaan wordt.

Hierdoor heb je als opdrachtgever niet te maken met allerhande moeilijke technische vragen, maar kun jij doen waar je goed in bent en regelt Gogme Web Services de rest!