skip to Main Content

Lustrum

Zes zes twaalf, dat was de dag dat ik de Kamer van Koophandel binnenstapte om daar mijn bedrijf Gogme Web Services in te schrijven. Een kleine stap voor de mens, maar een grote en vooral spannende voor mijzelf. Want het is me nogal wat, zo’n bedrijf starten: krijg ik wel genoeg opdrachten? Hoe moet dat met administratie? Kan ik het wel? Willen ze me wel? Vinden ze me wel?

Maar gelukkig kwamen mijn gedachten uit en is het gelukt om de eerste vijf jaar te overleven, ondanks periodes van weinig opdrachten en een economische crisis. Er bleven verschillende opdrachten komen, sommige kwamen terug, anderen wilden steeds meer en (bijna) geen eentje liep kwaad weg.

Inmiddels loopt het werk gestaag, weet ik inmiddels dat een paar rustige weken vaak de bekende stilte voor de storm zijn en lukt het me steeds beter om de boel in te plannen en binnen de afgesproken planning de werkzaamheden te voltooien. Er is steeds minder tijd voor vrijwilligersprojecten, tenzij ik van te voren weet dat ik er óf veel van leer, óf dat het me uiteindelijk weer zaken oplevert.

De keus om niet langer vanuit huis te werken is misschien wel de allerbeste geweest, want in zo’n professionele omgeving werk je toch beter, sneller en -vooral- rustiger.

Ik ben er helemaal blij mee, ga met dezelfde zin door om van deze vijf een tien te maken en dank daarvoor al mijn opdrachtgevers in het heden en verleden. Voltooid of onvoltooid. Ik heb op de homepage van deze website een mooie slider gemaakt waar de meeste langsrollen.

Dank jullie wel!

Lustrum Gogme Web Services

 

Back To Top