skip to Main Content

SSL Certificaten

Ssl-certificaat

In deze barre tijden, waarin zelfs de Amerikaanse presidentsverkiezingen gehackt werden, zijn er steeds meer en strengere maatregelen nodig om het internet veiliger en betrouwbaarder te maken. Daarom heeft Google bedacht om websites die voorzien van een SSL certificaat als veilig te beschouwen. Vandaar dat je steeds vaker zo’n groen slotje voor het webadres in browsers als Chrome, Safari en Firefox ziet staan. Zo’n website heeft dan ook een https prefix, waarmee het signaal wordt afgegeven dat het bewuste domein een SSL (Secure Socket Layer) certificaat heeft. Dit certificaat wordt door een geautoriseerde instantie afgegeven aan het hostingbedrijf van de betreffende website.
De veiligheid van de website wordt dan onder andere gegarandeerd omdat het SSL certificaat jaarlijks vernieuwd moet worden, waardoor sites die niet up-to-date zijn of misschien wel zijn gehackt worden gefilterd en het internet veiliger wordt.

Website eigenaren worden inmiddels met zachte hand gedwongen om zo’n SSL te gebruiken, al is het maar omdat de indexering door Google negatief wordt beïnvloed als een site geen SSL heeft.

Met een SSL scoor je dus beter in de zoekmachines.

Gogme Web Services heeft samen met Hostmatters, mijn ‘preferred hostingpartner’ afgesproken om, indien gewenst, alle bestaande websites te voorzien van zo’n SSL certificaat. Aan deze upgrade zijn geen extra kosten verbonden, je gaat alleen met ingang van de volgende abonnementsperiode € 15,-* per jaar meer betalen. Als je hosting bijvoorbeeld per 1 april 2018 een nieuw jaar ingaat, dan betaal je tot die tijd niets extra, maar wordt je website in de tussentijd wél voorzien van SSL.

Mocht je interesse hebben in deze aanbieding neem dan contact met me op en ik geef je alle details en we zetten de procedure in gang.

Als je website (nog) niet door Hostmatters wordt gehost, dan kun je nog steeds gebruikmaken van onze overstapservice.

Meer over hosting, SSL en de overstapservice lees je in de Algemene voorwaarden van Gogme Web Services.

*exclusief btw en van toepassing bij de meeste hosting pakketten bij Hostmatters.

ssl-certificaat

 

Back To Top