skip to Main Content

Gogme Web Services - WebsiteEen website hoeft niet ingewikkeld te zijn. Less is more en een simpele site wordt beter gevonden, is snel gerealiseerd en kan altijd worden uitgebreid of aangepast.

Gogme Web Services biedt je een eenvoudige site, al dan niet met een Content Management Systeem en koppelingen naar de meest gangbare Social Media kanalen. Ik kan je helpen met een simpele WordPress website, dit systeem is wereldwijd verreweg het meest gebruikt en biedt tal van voordelen ten opzicht van een ‘statische’ website.

Zo moeten moderne websites voldoen aan tal van beveiligingseisen, maar moeten ze ook op verschillende beeldschermen en besturingssystemen (Windows en Apple bijvoorbeeld) goed functioneren; Een website moet responsive zijn, schaalbaar, zodat deze op zowel een groot scherm alsook een tablet of smartphone dezelfde inhoud tonen.

Online shop

Ook met een uitgebreidere website, met een online shop bijvoorbeeld, kan ik je helpen. Ik heb hier inmiddels ruime ervaring mee en ken de addertjes onder het gras die voor gebruikers van ‘gratis’ webwinkel systemen vaak verborgen blijven en kunnen zorgen voor een hoop extra werk.

Back To Top