skip to Main Content

Gogme Web Services - Marcel StephanGogme Web Services is in juni 2012 opgericht door Marcel Stephan (1964).

Sinds eind jaren ’90 ben ik werkzaam geweest in de wondere wereld van het internet. Ik sindsdien diverse banen gehad in deze branche; Projectmanager/Accountmanager bij een klein internetbureau gespecialiseerd in E-Learning en educatieve websites, Webredacteur bij een Internet-Marketing bureau dat heel veel know-how heeft op het gebied van Affiliate Marketing en Zoekmachine Optimalisatie, grafisch vormgever/webdesigner bij een designbureau dat gelieerd was aan een grote horecagroothandel en tenslotte heb ik een aantal jaar de planning en coördinatie gedaan voor de afdeling Web Design & Development van Telfort. Deze afdeling was verantwoordelijk voor de corporate website, maar zorgde ook voor het offline designwerk, zoals de point of sale materialen in de winkels.

Daarnaast ben ik ook voor mezelf al jaren actief op het internet. Een eigen site, later een weblog en ondersteunende Facebook Page en Twitter account. Ook heb ik een aantal vrienden geholpen met het opzetten van hun Social Media kanalen.

Door deze carrière heb ik een flinke portie kennis van de diverse mogelijkheden die het internet biedt en heb ik inmiddels een behoorlijk uitgebreid netwerk van kennissen en bedrijven die ik in kan huren om de wensen van mijn opdrachtgevers in te willigen.

Waar ik me vooral op richt is het volledig uit handen nemen van het managen van het project, hoe klein dan ook, ik zorg dat het allemaal geregeld wordt, voor de afgesproken prijs en binnen de afgesproken tijd! Ik kan de vertaalslag maken tussen klant en producent. Ik begrijp wat de opdrachtgever wil, geef desgewenst advies en zorg er voor dat het precies zo wordt opgeleverd!

Back To Top