Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Over Gogme Web Services

Gogme Web Services is in juni 2012 opgericht door Marcel Stephan (Amsterdam 1964).

Sinds eind jaren ’90 ben ik werkzaam geweest in de wondere wereld van het internet. Ik sindsdien diverse banen gehad in deze branche:

  • Projectmanager/Accountmanager bij een klein internetbureau gespecialiseerd in E-learning en educatieve websites;
  • Webredacteur bij een Internet Marketing bureau dat heel veel know-how heeft op het gebied van Affiliate Marketing en Zoekmachine Optimalisatie (SEO);
  • Grafisch vormgever/webdesigner bij een designbureau dat gelieerd was aan een grote horecagroothandel;
  • Planning en coördinatie gedaan voor de afdeling Web Design & Development van Telfort. Deze afdeling was verantwoordelijk voor de corporate website, maar zorgde ook voor het online en offline designwerk voor de organisatie.

 

Daarnaast ben ik ook voor mezelf al jaren actief op het internet. Een eigen website en ondersteunende social media kanalen.

 

Door deze carrière heb ik een flinke portie kennis van de diverse mogelijkheden die het internet biedt en heb ik inmiddels een behoorlijk uitgebreid netwerk van kennissen en bedrijven die ik in kan huren om de wensen van mijn opdrachtgevers in te willigen. Zo werk ik nauw samen met Host matters, een bedrijf dat perfecte hosting en domeinnaam registratie verzorgt.

 

Waar ik me vooral op richt is het volledig uit handen nemen van het managen van het project, hoe klein dan ook, ik zorg dat het allemaal geregeld wordt, voor de afgesproken prijs en binnen de afgesproken tijd!

 

Ik kan de vertaalslag maken tussen klant en producent. Ik begrijp wat de opdrachtgever wil, denk graag mee, geef advies en zorg er voor dat het precies zo wordt opgeleverd.

Gogme Web Services - Marcel Stephan

Ontdek het gemak

Gogme Web Services kan je helpen met een website, tekst, beeld, ontwerp, drukwerk; alles!