Zoek
Sluit dit zoekvak.

Project Duyns

Project Duyns

De afgelopen tijd heeft Gogme Web Services het Project Duyns afgerond, met een website voor vader en zoon Cherry Duyns en Don Duyns.

Don Duyns is onze buurman en vroeg me of ik zin had om een website voor zijn vader Cherry te maken. Er is namelijk een nieuw boek van Cherry in productie en hij had behoefte aan een eigen website waar alles wat hij in zijn leven gedaan had overzichtelijk bij elkaar zou komen staan. Want je hebt als bekende Nederlander meestal wel een Wikipedia pagina, maar deze wordt vaak gevuld door mensen die niet alle informatie voorhanden hebben en dan is een fout, of misser, snel gemaakt. Het resultaat is de Cherry Duyns website die een overzicht bevat van al het werk dat hij als televisiemaker en schrijver heeft gedaan.

En aangezien het contact liep via Don Duyns, de zoon van Cherry, werd Don ook enthousiast en vroeg me om ook voor hem een website te maken. Don schrijft voor film, theater en televisie en is één van de meest gespeelde Nederlandse toneelschrijvers. Zo zijn de producties van het RoTheater, zoals de Gelaarsde poes en Snorro, van zijn hand.

Website Don Duyns

Maar Don is naast zijn schrijfwerk ook heel actief als schilder en laat ons regelmatig nieuwe werken zien die hij heeft geschilderd. En zoals een aantal mensen al zei, besloot Don Duyns om zijn schilderijen te koop aan te bieden via de Don Duyns website. We bedachten al snel om dit vooral lekker laagdrempelig te houden en mensen gewoon te laten zien welke schilderijen er allemaal zijn, wat het formaat en materiaal is en wat het kost. Als iemand het vervolgens wil hebben dan vullen ze het contactformulier in, Don stuurt een betaalverzoek en er wordt een afspraak gemaakt om het kunstwerk af te halen, of te versturen.

Don is daarnaast ook heel fanatiek met nieuwe teksten, columns en andere artikelen. Dus heb ik een uitgebreid blog opgezet en hem in een paar uur de geheimen van het publiceren van tekst op een blog uitgelegd. Hij kan nu zelf zijn blogberichten online zetten en zorgen dat het voorzien wordt van een afbeelding en eventueel een video of tekstbestand. En natuurlijk heb ik hem ook geleerd hoe hij nieuwe schilderijen aan de beeldpagina kan toevoegen en hoe de verkochte beelden naar de desbetreffende pagina verhuisd kunnen worden.

De hunkerbunker

Het spreekt voor zich dat ik direct een van de werken uit het ruime aanbod op de kop heb kunnen tikken. Want mijn vriendin en ik waren het er direct over eens dat De hunkerbunker, een treffende bijnaam voor het flatgebouw waar we dagelijks op uitkijken, een prachtige aanvulling is voor ons interieur 🙂

De hunkerbunker
De hunkerbunker

Huisstijl

Uiteraard heeft Gogme Web Services ook een huisstijl ontworpen voor de Cherry en Don Duyns en gezorgd dat er niet alleen een opvallend tekstlogo kwam, maar ook een bijpassend beeldlogo dat ook als icoon voor de website en social media gebruikt kan worden.

Ben jij ook op zoek naar iemand die je kan helpen met een nieuwe website, maar ook het ontwerp van een bijpassende huisstijl kan verzorgen én kan uitleggen hoe je voortaan zelf nieuwe tekstberichten, blogs, of hele nieuwe pagina’s, kan maken en toevoegen? Neem dan eens contact met me op, ik help je graag!

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *