Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gogme Web Services 10 jaar!

Gogme Web Services 10 jaar

Gogme Web Services bestaat vandaag precies 10 jaar!

Op 6 juni 2012 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht, het was eigenlijk de bedoeling om het gewoon per 1 juni te doen, maar de datum 6-6-12 was te mooi om niet een paar dagen te wachten. Ik liep toen al een paar jaar rond met de gedachte om voor mezelf te beginnen, want na een rijke en diverse arbeidscarrière had ik voldoende kennis van zaken opgedaan om mijn droom te verwezenlijken. Ik had gewerkt als Public Relations functionaris bij een groot modebedrijf, had een opleiding tot Web-publisher gedaan waar ik onder andere HTML heb geleerd. Vervolgens werd ik Project manager en Account manager bij een klein bureau dat websites maakte voor diverse bedrijven die werkzaam waren in E-learning en de educatieve tv-wereld. Daarna werd ik webredacteur bij een klein internet-marketing bureau waar ik onder andere de fijne kneepjes leerde van het succesvol schrijven voor internet en zoekmachine optimalisatie vak. Toen heb ik twee jaar voor een ontwerp bureau gewerkt dat gelieerd was aan een horeca groothandel. Daar heb ik mijn kennis van pakketten als Photoshop, InDesign en Illustrator verder uitgebreid en heb ik geleerd om functionele ontwerpen te maken voor diverse opdrachtgevers.

Nadat ik ook nog twee jaar verantwoordelijk ben geweest voor de afdeling die de corporate website van een groot telecombedrijf onderhield, wist ik genoeg: ik heb verder verdiept in WordPress, waardoor ik in staat was om simpele websites te maken voor diverse opdrachtgevers. Maar mijn kracht is om niet alleen zo’n website op te leveren, maar ook te zorgen dat er functionele tekst op de site kwam, dat er een mooie, strakke huisstijl kwam én dat ik de opdrachtgever ook kon adviseren en helpen met een social media strategie en andere marketing.

Cafetaria model

Later bedacht ik het Gogme Web Services cafetaria model, waarbij je als klant kunt kiezen uit een keur van werkzaamheden en zo een perfecte mix kan samenstellen die door een en dezelfde partij worden uitgevoerd. Een website en een logo nodig, maar al in het bezit van bedrijfsfoto’s? Dan kies je alleen wat je nodig hebt! Naast al deze werkzaamheden denk ik, als ex-projectmanager, graag met de klant mee en adviseer waar nodig. Of regel dat ik niet alleen drukwerk ontwerp, maar ook dat het geproduceerd wordt, want het lijkt allemaal zo makkelijk, maar als een drukkerij bijvoorbeeld gaat vragen om bestanden in CMYK, dan haken een hoop mensen af.

Gogme Web Services 10 jaar

En nu doe ik dit alles al 10 jaar en vier ik een echt jubileum! Het valt allemaal in het niet bij dat van de Engelse koningin, maar ik ben er toch uitermate trots op en wil langs deze weg alle opdrachtgevers uit die tien jaar hartelijk danken. Ik zou nu eigenlijk een opsomming moeten geven, maar ben als de dood dat ik er eentje vergeet, maar weet dat ik jullie allemaal uit de grond van mijn hart bedank!

Nieuwe opdrachten?

In maart deed ik al een oproep om nieuwe opdrachten te krijgen, want de laatste jaren zijn er door mijn hartproblemen (die volledig achter de rug zijn) en het gedonder rond Corona (dat hopelijk ook achter de rug is) een paar forse gaten gevallen in mijn orderportefeuille. Inmiddels heb ik weer een paar interessante gesprekken gevoerd en komen er, dankzij fanatiek netwerken, nog een paar mooie aanbiedingen aan. Maar ik ben nog steeds op zoek naar meer, het liefst op projectmatige- of parttime basis en dan natuurlijk binnen de functies die ik het best beheers:

tekstschrijver, social media expert, content manager, copywriter, webdesigner, desktop publisher, project manager en alles wat hiermee samenhangt.

Maar ik help ook graag met het uitleggen hoe je beter (en regelmatiger) kan bloggen, of met gedonder met je computer of laptop, of wat dan ook. Dus ben je op zoek naar hulp, of ken je mensen die dat zijn? Neem gewoon eens contact met me op, of beveel me aan. Want Gogme Web Services kan je helpen met een (nieuwe) website, fotografie, huisstijl, tekst, ontwerp, nieuwsbrief, drukwerk, social media, advies; alles!

Vele tevreden opdrachtgevers kunnen dat beamen

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *