Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe website

Gogme Web Services website

Zoals je misschien kunt zien heeft Gogme Web Services een gloednieuwe website!

Deze website is gebouwd in het toonaangevende WordPress bouwsysteem Elementor. Het ziet er aan de voorkant misschien redelijk hetzelfde uit, de huisstijl die ik een paar jaar geleden heb ontworpen is dan ook nog steeds in gebruik. Maar achter de schermen is Elementor een fikse verbetering ten opzichte van andere ‘Page builders’ en WordPress themes. Er is een hele stapel handige gereedschappen beschikbaar, waarmee je vrij snel een pagina en zelfs een hele website op kan zetten.

Responsive design

Maar het meest handige is wel dat je tijdens het ontwerpen en bouwen kan schakelen tussen de meest gebruikte beeldscherm formaten en zo direct kan zien of de website ook op een smartphone en tablet goed uit de verf komen. Je kunt zelfs bepaalde instellingen aanpassen die alleen voor bijvoorbeeld mobiel gelden, zonder dat de website op andere formaten beïnvloed wordt.

Nieuwe en bestaande projecten

Nu had ik al eerder met Elementor gewerkt, want zowel de website van fotograaf Kenny Nagelkerke als die van Retro Voetbalshirts zijn gemaakt met Elementor. De uitdaging die ik nu had was dat ik een bestaande website een nieuw jasje wilde geven en dat planmatig zo doen dat het binnen de kortst mogelijk keren gedaan was.

Het is namelijk nooit goed om een website lang uit de lucht te hebben en ik wilde weten tegen welke zaken ik allemaal aan zou lopen zodat ik een duidelijke planning en een kloppend stappenplan heb als ik deze klus ook voor andere opdrachtgevers in de praktijk ga brengen.

Open voor nieuwe opdrachten

Ik ben namelijk niet helemaal ongeschonden uit de Corona crisis gekomen. Mijn gezondheid is helemaal prima, maar wat betreft opdrachten is het helaas minder nu. Een aantal opdrachtgevers bestaan niet meer, sommige hebben hun zaak verkocht of besloten de werkzaamheden die ik voor ze verrichtte zelf te gaan doen of aan andere mensen te gunnen.

Dus naast mijn eigen projecten staat de Gogme trein stil en dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn!

Wat ik allemaal kan

Naast het bouwen van nieuwe websites, of het verbouwen van bestaande, ben ik ook op zoek naar projectmatige, of part time, klussen als tekstschrijver / copywriter of content manager. Ik heb een vlotte pen, zoekmachine marketing teksten kennen geen geheimen voor me en ik kan prima omgaan met beeldbewerking / design.

Maar je kunt me ook benaderen als je iemand zoekt die een nieuwsbrief kan opmaken en zorgen dat deze wordt verstuurd, of een ontwerper die visitekaartjes, posters, flyers of menukaarten kan maken en zorgen dat ze gedrukt worden.

Ik kan eigenlijk heel veel, help je graag en zit te springen om nieuwe opdrachten!

Ken je iemand die op zoek is naar een digitale duizendpoot die graag met je meedenkt? Of ben je zelf op zoek naar iemand die je helpt? Neem dan vooral contact met me op!

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *