Zoek
Sluit dit zoekvak.

Retro voetbalshirts

Retro voetbalshirts

Gogme Web Services is nu de trotse eigenaar van de Retro voetbalshirts webshop

Het project werd in 2021 in samenwerking met Martijn Benjamin van 072Design opgezet. Martijn is ook de oprichter van de supporterswebsite In de hekken, waarvoor ik in het verleden regelmatig stukken schreef. Een jaar of wat geleden kwamen we weer met elkaar in contact en vroeg hij me om de content voor een andere webwinkel te verzorgen, maar eind 2020 bedachten we dat het beter was om onder de naam Retro Voetbal een eigen community en shop op te zetten. En toen kwamen we tot de ontdekking dat de website (en shop) Retro voetbalshirts ter overname werd aangeboden. We twijfelden geen moment en sloten een deal, namen wat oude voorraad over en hebben de shop helemaal opnieuw ingericht.

Retro voetbalshirts website

De nieuwe site van retrovoetbalshirts.nl werd helemaal vanaf het begin opnieuw opgebouwd en we huurden een kracht in die er voor kon zorgen dat we de voorraad van de COPA Football business to business site konden synchroniseren met die van onszelf. En toen dat eenmaal werkte konden we los. Het was toen april, maar na een dikke maand uitproberen vielen we direct met ons neus in de boter, want het EK2020 werd afgelopen zomer alsnog gehouden en de verrassend goede prestaties van het Belgische en Nederlands team zorgden voor een topdrukte 🙂 We hadden de site zo zoekmachine vriendelijk als mogelijk ingericht en de bestellingen stroomden binnen, het werd een groot succes.

Voortschrijdend inzicht

Maar eind 2021 besloot Martijn dat hij er toch uit wilde stappen, want hij heeft het heel druk met het maken van andere websites en wil zich daar meer op kunnen richten. Daar kun je een webshop en de fysieke afhandeling van de orders niet bij hebben en zo besloten we dat ik de shop helemaal in mijn eentje ga doen. Dus de content bijhouden, nieuwe items en merken toevoegen, de order bestellen en versturen en de klantenservice bemannen. Gelukkig voelt het een beetje als van mijn hobby mijn werk maken, want ik heb al tientallen jaren een voorliefde voor retro voetbalshirts en trainingsjassen en alles wat daar bij komt kijken. De shop is per 1 maart 2022 in mijn handen gekomen en ik ben nu bezig om alles recht te trekken en alle teksten en zoekmachinemarketing nog verder te verbeteren, want SEO is wel het toverwoord als je een succesvolle webshop wil draaien. De eerste orders zijn inmiddels binnengekomen en de site is verhuisd naar mijn zakenpartner Niels van Hostmatters. En dit najaar is er alweer een groot toernooi, het WK 2022. Het wordt helaas in Qatar gehouden, maar dat is misschien maar beter dan het vorige WK. Dat was in Rusland… Benieuwd naar het resultaat? Ga naar retrovoetbalshirts.nl en kijk rustig rond, het zijn niet alleen retro voetbalshirts en trainingsjacks, maar we verkopen ook retro t-shirts, voetbal sokken, caps, beanies, casual kleding en niet te vergeten retro shirts voor dames, T-shirts voor kinderen en Retro voetbalshirts voor baby’s en peuters.
Als je nog een leuk kraamcadeau zoekt…

Of als je ook overweegt om een webshop op te zetten, of een simpele website wil, of je huisstijl wil oppimpen; neem vooral contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Deel dit bericht: