Zoek
Sluit dit zoekvak.

[072]Design

Visitekaart [072]DesignDe oprichter van [072]Design, Martijn Benjamin, is de drijvende kracht achter de cult-voetbal site In de Hekken.

[072]Design is opgericht in 2012 en timmert sindsdien behoorlijk aan de digitale snelweg. Een paar grote sites en webshops zijn inmiddels opgeleverd. Allemaal geheel naar wens van de opdrachtgever, volledig zoekmachine vriendelijk en volledig responsive.

En hoewel Martijn een flink netwerk heeft dat zich online steeds meer uitbreidt, had hij toch behoefte aan een visitekaartje. Een kleinood die we toch allemaal nodig hebben, omdat er nog steeds mensen naar vragen en het wel heel professioneel staat als je dan een kaartje kan geven dat precies de huisstijl van je bedrijf vertegenwoordigd.

Gogme Web Services heeft een simpel kaartje ontworpen dat volledig geënt is op het uiterlijk van de website; zwarte achtergrond, rode blokken en witte letters. Het kaartje wordt inmiddels gedrukt dus binnenkort kan Martijn ook de blits maken met een visitekaartje.

Heb je ook een visitekaartje nodig? Of een header en footer die je in een standaard Word document kunt voegen zodat je je eigen digitale briefpapier hebt? Of een online doorvertaling van je huisstijl? Neem contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Website [072]Design

Deel dit bericht: