Zoek
Sluit dit zoekvak.

Metro Rodzooi

Rodney Rijsdijk - RodzooiHet plan werd een half jaar geleden geboren, mijn goede vriend Rodney Rijsdijk schreef regelmatig leuke artikelen en columns. Hij gebruikte Facebook om deze te publiceren, waardoor hij een hoop aandacht misliep. Want je kan wel een dikke duizend Facebook vrienden hebben, maar dan houdt het wel zo’n beetje op.

Dus besloten we om een simpele website in elkaar te zetten en deze te ondersteunen met een Facebook page, die -in tegenstelling tot een persoonlijk account- vrij toegankelijk is en prima gebruikt kan worden als aanjager en katalysator naar je site. De foto’s voor de site (en Facebook) zijn ook door Gogme Web Services gemaakt.

Inmiddels publiceert Rodney wekelijks een aantal artikelen op z’n website en deed hij laatst -voor de lol- een keer mee aan de lezerscolumn wedstrijd in Metro. Hij koos een artikel dat op de website van Metro kwam en dankzij een flinke dosis stemmen uiteindelijk heeft gewonnen. Het artikel, met bijpassende foto, stond vanmorgen in de gedrukte versie van Metro en leverde Rodney een leuke geldprijs op. Dan is zo’n website snel terugverdiend 🙂

Deel dit bericht: