Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Twitter Liefde

Twitter De LiefdeCafé Restaurant De Liefde had al een Twitter account, maar er werd niets mee gedaan. Je hebt het als ondernemer al druk zat met ondernemen, klanten bedienen, personeel, inkopen, boekhouden en wat al niet meer.

Dus heeft Gogme Web Services aangeboden het Twitter account verder op poten te zetten en er actief mee aan de gang te gaan. Als eerste heb ik de huisstijl van De Liefde doorvertaald naar het Twitter account, zodat de herkenbaarheid eenduidig is.

Vervolgens een knop gemaakt naar Twitter op de Facebook Page, de twee accounts aan elkaar gekoppeld en tenslotte gezorgd dat er actief gewerkt wordt met de Liefde Twitter. Dat is namelijk de sleutel tot succes met alle Social Media kanalen, actie en reactie, interactie dus. Het toeval wilde dat er na een gerichte zoekactie iemand was die op zoek was naar een restaurant ‘waar je lekker kan eten en dat buiten het centrum ligt’.

Een simpele tweet terug deed de interesse aanwakkeren, de persoon in kwestie heeft de website en de Facebook page onderzocht en besloot om vrijdag te komen eten. Het personeel van De Liefde werd hiervan op de hoogte gebracht en aan het eind van de avond kwam deze tweet: @LiefdeAmsterdam heerlijk gegeten, dank je wel voor de gezelligheid. Je ziet ons zeker nog een keer terug op deze plek met historie!

Opzet geslaagd dus! Een mooi bewijs dat Social Media werkt en dat Gogme Web Services je hier uitstekend mee kan helpen.

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem contact met me op en we maken een Social Media plan. Voor het geld hoef je het niet te laten, dat heb je razendsnel terug verdiend!

Deel dit bericht: