Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voetbal in de Bollenstreek

Voetbal in de BollenstreekDat ik de afgelopen jaren behoorlijk aan de weg heb getimmerd met mijn weblog Gogme United heeft me een hoop vrienden en bekenden in de voetbalbloggerswereld opgeleverd. Samen hebben we menig cult-voetbal evenement uit de grond gestampt, zoals In den Ban van Abe vorig jaar november in Haarlem.

En ook dit jaar werd een groot evenement georganiseerd, Ballen op de Berg, waar ik alle online en offline uitingen heb ontworpen en actief betrokken was bij de organisatie van deze succesvolle dag, waar ruim 1000 voetballiefhebbers op af kwamen.

Gelukkig betaald vrijwilligerswerk altijd uit, vaak is het de voldoening en het mooie gevoel, maar heel soms komt er nog een extraatje uit de bus rollen, een opdracht!

Een aantal van deze voetballiefhebbers hadden het idee opgevat om een website op te zetten om daarmee de bollenstreek, dat op voetbalgebied misschien wel de rijkst bedeelde streek van Nederland is, een eigen online community te geven. De website behandelt alle clubs uit deze streek die in de amateurklassen van de KNVB uitkomen, vv Noordwijk, Quick Boys, Rijnsburgse Boys en vele andere clubs komen aan bod.

Gogme Web Services werd ingeschakeld om een gekozen WordPress theme helemaal naar de wens van de opdrachtgevers aan te passen. Een rij met clublogo’s, aparte nieuwsblokken per club- of competitiepagina, optische wijzigingen en natuurlijk een opvallend logo dat zowel voetbal als de bollenstreek uitstraalt.

Het resultaat mag er zijn, de site en bijbehorende Social media kanalen zijn in de laatste week van november officieel van start gegaan en trekken nu al duizenden unieke bezoekers per dag!

Website Voetbal in de Bollenstreek

Deel dit bericht: