Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bukman Management

Bukman Management

Marcel Stephan en Wendie OckeloenMet gepaste trots kan ik melden dat Gogme Web Services een samenwerkingsverband heeft gesloten met Wendie Ockeloen van Bukman Management. Deze organisatie is ruim 25 jaar geleden begonnen als vertegenwoordiger van en bemiddelaar voor bekende Nederlanders. Een hoop bedrijven en instanties willen graag zo’n BN’er inhuren voor hun evenementen in de rol van dagvoorzitter, presentator, interviewer of discussieleider. Bukman Management faciliteert hierin en zorgt dat de juiste presentator kan worden ingehuurd.

Omdat er op het gebied van online marketing en social media veel meer te doen is dan Wendie in haar eentje aankon heeft ze mijn hulp ingeroepen. Inmiddels hebben we de social media kanalen geïnventariseerd en met hetzelfde huisstijl sausje overgoten en binnenkort gaat de website op de schop zodat deze (nog) beter scoort in de zoekmachineresultaten. Maar vooral ga ik het content management voor mijn rekening nemen, zodat er regelmatig berichten op de site en social media verschijnen en de aandacht voor Bukman Management niet zal verslappen.

Ben je ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van een samenwerking om het content management van je bedrijf bij Gogme Web Services neer te leggen? Stuur me een mailtje of bel naar 0625055895 en ik neem contact met je op.

Deel dit bericht: