Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een groen 2017

GogmeWebServices 2017

Het nieuwe jaar is begonnen, 2017, een vreemd getal dat er grafisch gezien niet echt mooi uitziet. Hoewel de twee en de zeven een mooie repeterende richting vertonen, van linksonder naar rechtsboven. Er is vast wel iemand dat deze vorm kan verklaren en er een hele positieve twist aan kan geven. Misschien is er wel een wiskundige zijn die zal zeggen dat 2017 een priemgetal is, niet deelbaar en dus uniek. Het zal allemaal wel.

Wat ik wens voor 2017 is dat Gogme Web Services het nog beter zal doen dan de vorige jaren, dat er nog meer tevreden opdrachtgevers zijn en dat ik alles wat ik heb geleerd in positieve zin zal kunnen gebruiken hiervoor. Het afgelopen jaar ging als een wervelwind voorbij, een hoop projecten, deadlines, websites, huisstijlen, campagnes en diverse andere klussen gingen door mijn handen.

Sinds de lente van 2016 heb ik de stap gezet om niet langer vanuit huis te werken, maar een kantoorruimte te huren. Een prima stap, want ik merk dat zo’n werkplek een hoop inspiratie geeft en veel minder afleiding. De koffie is prima en het uitzicht verveelt nooit.

Natuurlijk gingen er ook dingen minder, mijn mooie iMac vertoonde wel eens kuren op momenten dat het me totaal niet uitkwam en ook liep de planning van verschillende projecten soms wat lastig, waardoor ik soms keuzes moest maken. Maar uiteindelijk kwam het allemaal goed en heb ik zelfs tijd gevonden om een aantal klussen te klaren die veel te lang zijn blijven liggen.

Zo kwam er een nieuwe huisstijl, heb ik alle gemaakte afspraken en punten samengevoegd tot een set algemene voorwaarden én is eindelijk de website in een nieuw jasje gestoken. Nu nog vaker berichten op mijn blog zetten en mijn portfolio bijwerken…

Zoals ieder jaar heeft Pantone, het ‘ministerie van kleur’, een kleur van het jaar gekozen en dat is voor 2017 groen. Een geweldige keuze, want ‘Greenery’ staat voor natuur, rust, milieubewust en dus voor een betere toekomst. Eentje die ik iedereen toewens.

Een gelukkig, gezond, voorspoedig en beter jaar gewenst!

Marcel Stephan – Gogme Web Services

GogmeWebServices 2017

Deel dit bericht: