Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe kleine lettertjes

Kleine Lettertjes

Het jaar 2016 loopt al weer bijna ten einde en dus is het tijd om de balans op te maken. Voor mij was het een prima jaar, waarin ik een aantal nieuwe en bestaande opdrachtgevers heb kunnen helpen met één of meerdere van mijn diensten. Vrijwel altijd tot volle tevredenheid, maar soms ging het iets minder soepel en bleek dat een aantal gemaakte afspraken niet duidelijk genoeg op papier stonden of verkeerd waren geïnterpreteerd.

Mede daarom heb ik besloten om wat tijd vrij te maken om al alle gemaakte afspraken en uitgangspunten samen te voegen tot de officiële voorwaarden van Gogme Web Services.

Hierin worden ook de voorwaarden van een onderhoudscontract, het samenwerkingsverband dat ik heb met Hostmatters, privacy en zaken als intellectueel eigendom besproken.

Je kan het maar beter zwart op wit hebben…

Lees meer over de Gogme Web Services voorwaarden.

Deel dit bericht: