Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Fyra

Gogme Web Services

Nee, dit is geen verhaal over een vertraagde trein die helemaal uit de dienstregeling is geschrapt, Fyra betekent namelijk ook vier in het Zweeds. En Zweden is het geboorteland van m’n vriendin die ik al acht jaar ken. Ongeveer de helft van die tijd ben ik ook de gelukkige eigenaar van mijn eigen bedrijf: Gogme Web Services dat ik heb opgericht op 6-6-12, precies vier jaar geleden dus.

Vier jaar is weliswaar geen lustrum, maar vier is toch een magisch getal, want er zijn evenzoveel jaargetijden, de Olympiade duurt vier jaar en het is ook precies het aantal kwartalen en dus BTW momenten. Een datum die ik voorheen nog wel eens vreesde maar tegenwoordig helemaal onder controle heb.

En dat komt natuurlijk vooral doordat mijn eigen bedrijfje inmiddels redelijk succesvol is gebleken, een groot aantal opdrachtgevers zijn meer dan gelukkig, komen terug voor meer werk, een nieuwe website, extra klussen of hebben inmiddels het gemak ontdekt dat ik van een hoop markten thuis ben en niet alleen een website kan maken, maar ook drukwerk kan verzorgen, huisstijlen kan bedenken, visitekaartjes, foto’s, folders, social media campagnes, banners, advertenties, presentaties, korte bondige teksten en noem maar op.

Dat is echt iets waar ik trots op ben, al die tevreden klanten, al die geweldige mond-op-mond reclame en steeds meer grote, terugkerende en langdurige projecten. Ik ben er enorm trots op en ben blij dat ik, ondanks dat de economische crisis welig tierde, deze stap heb gezet en nu steeds meer mijn draai begin te vinden in het ondernemerschap.

Maar dat had ik natuurlijk nooit kunnen doen zonder diezelfde vriendin, die me altijd voorhield dat het allemaal goed zou komen, dus in plaats van alle opdrachtgevers bedank ik gewoon haar, in ’t Zweeds:

Tack!

Tot het eerste lustrum!

En ja, als ik weer eens wat tijd over heb zal ik deze website weer een slinger geven…

Deel dit bericht: