Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Drie jaar

Gogme Web Services

Het is vandaag 6 juni 2015 en dat is dus precies drie jaar nadat ik Gogme Web Services heb opgericht. Een heugelijke dag dus!

Het is die drie jaar met horten en stoten gegaan, maar er kwamen steeds weer nieuwe opdrachtgevers bij, waarvan sommige ‘blijvertjes’ waren. Want ik heb niet alleen een groot aantal websites opgeleverd, projecten die na oplevering vaak stoppen. Maar een aantal opdrachtgevers heeft me ook de opdracht gegeven om hun Social Media en website te blijven voorzien van nieuwe content.

Daarnaast heb ik een aantal ‘vrijwillige’ projecten opgezet, of ben hierbij nauw betrokken geweest. Het hoogtepunt hiervan was ongetwijfeld het Wenen van Geluk project, een boek waar ik als auteur al bij betrokken was, maar als samensteller ook heb gezorgd dat er een website en bijbehorende Social Media kanalen werden opgezet. Het heeft geresulteerd in een hoop extra verkoop van het boek. Via de website zijn er zelfs meer boeken verkocht dan via welk verkoopkanaal dan ook!

Maar ook andere projecten zijn tot grote tevredenheid afgerond, of lopen nog.

En dat is nou precies waarom ik zeker weet dat we over een jaar ook de vierde verjaardag gaan vieren van Gogme Web Services!

De komende tijd ga ik deze site in een nieuwe vorm gieten en een nieuwe huisstijl introduceren, iets dat al maanden op de plank lag, maar door de drukte is blijven liggen. Goed nieuws dus…

Mijn dank gaat natuurlijk uit naar alle opdrachtgevers van de afgelopen jaren, zonder jullie was dit nooit gelukt.

Bedankt,

Marcel Stephan

Deel dit bericht: