Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Friday Like

Gogme Web Services - Social MediaIedere vrijdag krijg je op Twitter een hele stapel suggesties over je heen gestort van je vrienden wie je nog meer zou moeten volgen. #FF heet het; Follow Friday. Ik moet je zeggen dat er soms hele nuttige tips tussen zitten, soms ook niet, maar ontvolgen kan altijd nog…

Aangezien een groot aantal klanten van Gogme Web Services (nog) geen Twitter hebben kan ik ze met de #FF ook niet helpen. Maar wat dacht je er van dat we een soortgelijke actie voor Facebook Pages op gaan zetten?

Je kan je Facebook vrienden wel uitnodigen om een Page te liken, maar daarmee bereik je natuurlijk niet iedereen. En daarbij komt nog dat je vrienden niet keer op keer kunt vragen een Facebook pagina te ‘liken’.

Dus is het misschien een idee om de Twitter variant van de #FF te kopiëren en op Facebook te gebruiken, de Friday Like. De bedoeling is simpel: je post een bericht waarin je een Facebook Page tipt, je Facebook lezers bezoeken de pagina en als ze deze inderdaad de moeite vinden geven ze deze hun ‘like’.

Op de Facebook Page van Gogme Web Services kun je de eerste Friday Like Tip bewonderen!

Deel dit bericht: