Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gogme Fiets Fund

Gogme Fiets FundIk kreeg onlangs te maken met een ernstig bedrijfsongeval, mijn fiets werd gestolen. En die fiets is mij heilig, want ‘even’ snel naar een afspraak, posters laten printen bij drukkerij, volgende afspraak, lunch, papieren naar de boekhouder brengen en kantoorspullen halen is zoveel makkelijker op de fiets!

En nu ik als beginnend ondernemer nog niet over voldoende middelen beschik had ik een probleem. Maar problemen en crisis zorgen voor creativiteit en goede ideeën en dus bedacht ik me dat een crowd funding actie misschien een idee zou zijn. Want met een hoop vrienden en familie en daarnaast een paar honderd volgers op Facebook en Twitter, zou ik een heel eind moeten komen.

Inmiddels staat de teller op een kleine 60% van het beoogde bedrag en als tegenprestatie zorg ik er voor dat alle gulle gevers met naam of toenaam op het frame van de nieuwe fiets geprint zullen worden. En dat voor een donatie van minimaal 2 euro; dat is toch geen geld?

Benieuwd of de actie werkelijk gaat slagen, dat zou een prachtig begin van 2014 zijn! Ben je geïnteresseerd? Op mijn weblog vindt je meer informatie over het Gogme Fiets Fund.

Deel dit bericht: