Zoek
Sluit dit zoekvak.

Green Orange Fashion

Green Orange Fashion LogoGogme Web Services heeft een samenwerkingsverband afgesloten met Wave-Up Marketing & Promotie. Wave-Up zorgt voor de promotie en de marketing van diverse vakbeurzen, in het bijzonder modevakbeurzen. De exposanten waar wij voor werken bieden wij een aantal kosteloze diensten, zoals advies, persberichten, vertalingen en het helpen bij het vinden van agenten.

Daarnaast is Wave-Up de initiatiefnemer van Green Orange Fashion, een overkoepelende naam voor Duurzame Nederlandse Modemerken.

Gogme Web Services zal een groot deel van de Content, zoals de nieuwsbrief en diverse persberichten gaan verzorgen voor Wave-Up en Green Orange Fashion. Daarnaast zal ik gaan zorgen voor de verbetering van de diverse Social Media kanalen en het op termijn verhuizen van de huidige WordPress.com site naar een nieuw domein en deze integreren met een nieuwe website voor Wave-Up.

UPDATE: door omstandigheden is deze samenwerking nooit van de grond gekomen. Gogme Web Services wenst Green Orange Fashion het allerbeste voor de toekomst.

Deel dit bericht: