Zoek
Sluit dit zoekvak.

Visitekaartje

Visitekaartje Gogme Web ServicesGogme Web Services bestaat nu bijna een maand, de eerste opdrachten zijn binnen en soms zelfs al afgerond. De administratie is (bijna) op orde, dus was er deze week wat rust in de tent die ik heb kunnen gebruiken om die visitekaartjes nu eindelijk eens af te maken en te bestellen.

De vorige keer dat ik kaartjes bestelde ging het behoorlijk mis; de koerier zei dat ze waren afgeleverd en getekend door ‘Sigaarman’, maar een rondgang langs alle sigarenboeren/tijdschriftenhandels in Oud-West leverde niets op. Gelukkig stuurde de drukker direct een vervangende zending én vond de koerier, na een woedende mail, plotseling mijn kaartjes terug.

Dus dit keer was ik extra gespitst op een goede afloop en die kwam er! Maandagavond kaartjes afgemaakt en besteld en vanmorgen had ik ze in huis! Geweldig blij mee, zeker omdat ik na het bestellen ontdekte dat er toch een klein foutje in geslopen was, maar na een belletje werd mijn bestelling ongedaan gemaakt en het betaalde bedrag als credit op mijn account gezet, waardoor ik 5 minuten later alsnog de juiste bestelling heb kunnen doen!

Heb je ook visitekaartjes nodig? Of een nieuwe huisstijl? Of allebei? Neem contact met me op en voor je het weet heb je net zo’n mooie doos kaartjes voor je neus staan!

Deel dit bericht: