Zoeken
Sluit dit zoekvak.

MV Training & Coaching website

MV Training & Coaching website

Het was ongeveer een week voordat Premier Rutte de eerste Corona persconferentie gaf toen ik een afspraak had met Karen Ponne van MV training & coaching om de mogelijkheden van een nieuwe website te bespreken.

En terwijl het land in de eerste lockdown ging besloot Karen om de boel even aan te kijken. Maar al snel viel de beslissing dat deze tijden, zonder fysieke trainingen en coachingsessies bij bedrijven, het ideale moment was om de bestaande website even grondig tegen het licht te houden en te voorzien van nieuwe fotografie en een nieuwe look & feel. Het was een typisch ‘slowcooking‘ project dat langzaam, maar gestaag vorm kreeg en na een paar voortschrijdend inzicht- en correctierondes in de nazomer van 2020 werd opgeleverd.

MV training & coaching

Deze opdrachtgever bestaat uit twee bevlogen dames die hun sporen in het training en coaching ruimschoots hebben verdiend. In het Coronajaar 2020 werden ze plotseling geconfronteerd met de onmogelijkheid om in-house bij bedrijven de trainingen te verzorgen en zo werd, in samenwerking met Annerieke Ruijter van RuijterinCompany, een pakket met online trainingen ontwikkeld. En nu het bedrijfsleven weer langzaam actief wordt zijn de dames met frisse moed klaar voor de toekomst!

Website

De website van MV training & coaching is gebouwd met behulp van WordPress en dat maakt het eenvoudig om met behulp van een nieuw Theme en een paar handige Plugins de website snel een nieuwe uitstraling te geven. De teksten verhuizen mee en hoeven vaak alleen lichtelijk herschreven, of up-to-date gemaakt te worden. Hierdoor blijven de kosten beheersbaar en kan een totale make-over van de website in een kwestie van een paar weken achter de rug zijn.

Ben je ook geïnteresseerd om je huidige website een frisse uitstraling te geven, of wil je een hele nieuwe huisstijl implementeren? Neem eens contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Ik kan je helpen met alle facetten die nodig zijn: ontwerp, tekstschrijven, advies, website bouwen, hosting, onderhoud; alles!

Deel dit bericht: