Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ruijter Company

Ruijter CompanyAnnerieke Ruijter is arbeids- en organisatiepsycholoog, trainer, coach en veranderfanaat. Ze  helpt bedrijven, teams en individuen in het omgaan met verandering en ontwikkeling.

Aangezien haar website verouderd en niet responsive was vroeg ze Gogme Web Services een nieuwe te maken, dan konden meteen de nieuwe foto’s die ze had laten maken er op en de teksten aangepast worden.

Nadat we een geschikt WordPress theme hadden gevonden heb ik de site opgetuigd en hebben we samen gezorgd dat de -licht gewijzigde- content overgezet werd. Als extra gimmick heb ik een header ontworpen waarin wisselende quotes langskomen en is de favicon aangepast met een onderdeel van het bedrijfslogo.

Doordat we samen de content hebben gevuld is Annerieke nu helemaal op de hoogte van de werking van het content management systeem van WordPress en kan ze zelf nieuwsitems aanmaken of teksten wijzigen. Het is supereenvoudig. En dat terwijl ze vooraf een heel slecht gevoel had over WordPress, waarschijnlijk ingegeven door een slechte ervaring die ze hier mee had.

Ook op zoek naar een eenvoudige (nieuwe) website? Het hoeft allemaal niet zo duur te zijn en na verloop van tijd kun je deze zelf bijhouden! Neem contact met me op voor de mogelijkheden.

RuijterCompany website

Deel dit bericht: