Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Setapp

Setapp

SetappHoewel mijn Apple iMac en Macbook het prima doen is het niet onverstandig om af en toe wat onderhoud te plegen om zo te zorgen dat er geen onnodige troep op de harde schijf staat, ongebruikte bestanden in allerhande cache mappen worden geschoond en de ondersteuning van bijvoorbeeld Oosterse talen geen onnodige ruimte inneemt. Vandaar dat ik een jaar of wat geleden op de CleanMyMac App stuitte en deze met veel genoegen gebruik. De ontwikkelaars van CleanMyMac hebben echter veel meer handige apps gemaakt, eentje waarmee je bijvoorbeeld alle dubbele bestanden in je computer kan opruimen.

En net toen ik op zoek was naar die laatste kwam ik tot de ontdekking dat ze nu alle apps bij elkaar hebben geveegd en samen met een aantal bevriende ontwikkelaars hebben besloten om een abonnement in het leven te roepen waarmee je toegang krijgt tot al deze handige tools: Setapp. Het zijn er natuurlijk veel te veel, maar er zitten wel een paar pareltjes tussen waarmee ik een hoop plezier ga beleven. Denk aan een planning tool die geïntegreerd is met je agenda en herinneringen app, of een handige ftp-client, een wifi explorer en mijn absolute favoriet: Flume!

Flume is, zover ik weet, de eerste app waarmee je vanaf je computer foto’s op Instagram kan plaatsen, tekst er bij kan zetten en alle functionaliteit bevat die de Instagram App voor de iPhone heeft. Maar nu hoef ik niet langer voor iedere Instagram post een foto in de cloud te zetten en deze vanaf mijn telefoon op Instagram te plaatsen. Ideaal voor mijn taak als Social Media manager, want dat gepriegel op zo’n klein toetsenbord is niet echt de meest ideale manier.

Setapp

Op dit moment bevat Setapp zo’n 50 apps, maar daar komen er steeds meer bij. Het doel ligt, volgens de mensen van MacPaw, op 300. En dat voor € 9,99  per maand! Setapp is dus eigenlijk de Netflix onder de Mac-apps, er zit voor iedereen wat bij. Het mooie is dat je Setapp gedurende 30 dagen gratis uit mag proberen en mocht je een abonnement willen, dan kun je dit ten alle tijden weer stopzetten, je hebt er zelfs geen creditcard voor nodig. Je krijgt op tijd een herinnering dat je proeftijd bijna is verlopen, dus wat let je?

Klik hier om Setapp gratis 30 dagen uit te proberen.

Setapp

Die 9,99 is exclusief btw by the way…

Deel dit bericht: