Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Wilfred Scholten media

Wilfred Scholten media website

Wilfred Scholten is na zijn studie politicologie, via een stage in de journalistiek gerold en kwam de redactie van de GPD-bladen bij de televisie terecht, waar hij jarenlang diverse programma’s heeft gemaakt en gepresenteerd. Ook heeft hij een boek geschreven en werd inmiddels ook gevraagd om als presentator of dagvoorzitter te fungeren bij diverse evenementen.

Een echte duizendpoot dus en de stap om helemaal als freelancer voor zichzelf te beginnen werd dan ook ergens in 2017 gezet. Dankzij zijn connectie met Wendie Ockeloen van Bukman Management kwam hij in contact met mij, want hoe kun je jezelf nou goed presenteren als je geen representatieve website hebt?

De afspraak was snel gemaakt en na een inspirerend gesprek zijn we met elkaar in zee gegaan. Ik heb de website gemaakt en we hebben in nauwe samenwerking ook een passende huisstijl ontworpen die ook weer kon worden doorvertaald op de social media kanalen en – uiteraard – in prachtige visitekaartjes.

Het project werd eind 2017 afgesloten met een sessie waarin ik Wilfred heb geleerd hoe hij zelf zijn website kan wijzigen en -belangrijker nog- regelmatig een nieuw blog kan schrijven. Iets dat altijd goed is om in de belangstelling te komen en blijven van bestaande en potentiële opdrachtgevers, maar ook heel goed is voor de ‘ranking’ bij de zoekmachines.

Eén van zijn eerste blogs ging natuurlijk over de doop van de nieuwe website, maar inmiddels zijn er vele blogposts bijgekomen. Erg inspirerend ook voor mij, want tijdens de ‘WordPress-les‘ kreeg ik al een halve sneer dat ‘je dan zegt dat mensen ook regelmatig iets op hun blog moeten zetten, maar jouw laatste bericht is ook al een half jaar oud’, waarvan akte en dus dit verhaal over alweer een succesvol afgerond project.

Wilfred Scholten media website
Screenshot van de website van Wilfred Scholten media

Deel dit bericht: