Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rijschool websites

autorijschool melanin

Een week of wat geleden heeft Gogme Web Services de tweede website voor een autorijschool opgeleverd, rijschool Melanin uit Amsterdam. De eigenaresse van deze rijschool kwam me op het spoor omdat ze tijdens de opleiding tot rijschool instructeur in de klas heeft gezeten met de eigenaresse van rijschool Westeinder, waarvoor ik een jaar of wat geleden al een website heb gemaakt. Die laatste website is vorig jaar overigens in een nieuw jasje gestoken omdat de vorige niet langer geschikt was omdat het WordPress theme dat we daarvoor kozen inmiddels niet langer responsive was, waardoor de website het op smartphones en tablets minder goed deed. En dat in een tijd waarin minstens de helft van de website bezoekers juist gebruik maakt van een deze apparaten.

tariefpaginaBeide websites zijn dus helemaal klaar voor de (nabije) toekomst en zijn voorzien van een slider, informatiepagina’s en hebben de meest belangrijke gegevens, het telefoonnummer en e-mail adres, als eerste in beeld. Het is zelfs zo dat bezoekers met een smartphone direct op het telefoonnummer kunnen klikken en de rijschool kunnen bellen voor een proefles. Ook de tarievenpagina’s zien er erg aantrekkelijk en overzichtelijk uit, waardoor de potentiële cursisten direct zien waar ze aan toe zijn.

Dat Gogme Web Services niet alleen websites maakt, maar meerdere disciplines beheerst was voor de eigenaresse van rijschool Melanin een uitkomst, want ik heb voor haar ook de fotografie en wat speciaal drukwerk verzorgd zodat ze op een ondernemersbeurs opviel met een prachtige banner en informatieve flyers.

Dat is toch wel het absolute voordeel van Gogme Web Services; ik kan zo’n beetje alles voor je maken of zorgen dat het wordt gemaakt of geregeld.

 

Deel dit bericht: