Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verjaardag

Gogme Web ServicesHet is vandaag precies een jaar geleden dat een lang gekoesterde droom uitkwam: een eigen bedrijf! Op zes juni 2012, 6-6-12, stapte ik op de fiets en schreef Gogme Web Services in bij de Kamer van Koophandel.

Het was een logische stap na een lange carrière in en rond de online wereld. Mijn kennis was groot en ik voelde dat er een hoop vraag was naar een simpele website, maar liever nog, een website die ook gevuld werd met pakkende tekst en voorzien werd met een eigen huisstijl en foto’s. En als we dan toch bezig waren, een Facebook page, Google + account, visitekaartjes, briefpapier, Twitter, Linkedin, e-mail nieuwsbrieven, kortom: alles!

Uiteraard ging dat eerste jaar met vallen en opstaan. Het is best wennen om soms heel veel werk te hebben, maar soms ook niet. Je moet constant bezig zijn met nieuwe zaken, maar intussen ook alle lopende zaken afmaken en reguliere taken niet laten versloffen. Het is nogal wat, maar je doet het allemaal voor jezelf en kan het doen wanneer je wil, als het maar gebeurd!

Mooi dus om even stil te staan bij het afgelopen jaar. En dat is natuurlijk het ideale moment om even stil te staan bij de klanten en personen die dit alles mogelijk hebben gemaakt: Marc van Veen, Eetcafé De Compaenen, Dakraamgordijnen, Café Restaurant De Liefde, Toffe Camper, Groot Melkhuis, Rodzooi, Eetcafé De Hut, Bloc Rolgordijnen, Samira Bouchibti, Intra Lighting, Café Blek, Pantar Amsterdam, Theatercolleges, mijn vader en natuurlijk mijn lieve vriendin Cecilia!

Bedankt allemaal!

We gaan met volle overtuiging op weg naar het eerste lustrum, dus snel aan het werk! Gogme Web Services - 1 jaar

Deel dit bericht: