Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Theatercolleges

TheatercollegesTheatercolleges is een nieuw concept waarin spraakmakende personen een gastcollege komen geven in het theater. Zo wordt een college bereikbaar voor iedereen, je koopt een kaartje en je hebt een leerzame en leuke avond.

Voorlopig staan er vier colleges gepland dit najaar: astronaut André Kuipers, neurowetenschapper Dick Swaab, ondernemer en financieel columniste Annemarie van Gaal en de gedreven onderzoeksjournalist Jeroen Smit.

Deze colleges zullen plaatshebben in het DelaMar theater. In de toekomst zullen er ook theatercolleges met andere beroemdheden en op andere locaties worden gehouden.

De bedenker van de Theatercolleges, Hans Groen, kwam Gogme Web Services via de Social Media op het spoor en vroeg me een offerte uit te brengen voor een simpele website.

Na enkele prettige gesprekken in het Olympisch Stadion, waar het bedrijf van Groen is gevestigd, waren we er uit; een website, een Facebook page en een Twitter account worden ingezet om de mensen naar het DelaMar theater te lokken voor een theatercollege. Deze mediakanalen zijn inmiddels opgeleverd en de promotie op de Social Media kanalen is in volle gang.

De la Mar theaterGogme Web Services heeft, naast het bouwen van de site en Social Media kanalen, ook gezorgd voor de doorvertaling van de huisstijl en de fotografie voor de website. Daarnaast heb ik uitgebreide uitleg gegeven over de mogelijkheden van het WordPress CMS systeem.

In de toekomst gaan Gogme Web Services en Theatercolleges samen zorgen voor (nieuwe) content op de site en de Facebook en Twitter page.

Theatercolleges, je moet er geweest zijn!

Deel dit bericht: