Zoek
Sluit dit zoekvak.

WordPress Twenty Fourteen

WordPress Twenty FourteenOp de valreep van het oude jaar kwam WordPress met een nieuwe versie en dat betekent dus een rondje langs alle sites die ik gebouwd heb. Altijd even spannend of het allemaal goed gaat en ook wel een beetje om te zien of er zaken veranderd zijn.

Maar gelukkig ging het weer uitermate soepel en wat nog mooier is, het Admin scherm is een stuk overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden! Je kunt nu zelfs een eigen kleurencombinatie kiezen, altijd leuk.

Het allermooiste was wel dat WordPress weer met een nieuw theme is gekomen, Twenty Fourteen, waarmee je een blog eenvoudig om kan bouwen tot een geheel responsive magazine design. Nou was mijn weblog GogmeUnited sowieso aan een nieuwe jas toe, dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb het nieuwe theme hier op los gelaten.

Het resultaat mag er zijn, je moet even wat nieuwe plaatjes gebruiken en deze als ‘featured image’ in je berichten zetten en een tag toe voegen om te zorgen dat deze berichten uitgelicht worden. Ziet er heel fancy uit en werkt inderdaad op alle maten scherm, dus ook op smartphone en tablets!

Twenty Fourteen WordPress theme

Deel dit bericht: