Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Volle Zalen website en social media

Volle Zalen website

Het was een plan waar Hans Groen al een tijd mee rondliep en het werd het afgelopen jaar waarheid: een boek schrijven hoe je een zaal bij een evenement vol krijgt. Als organisator en bedenker van Theatercolleges, maar ook als directeur van Focus Conferences had Hans al de nodige ervaring opgedaan, maar hij wilde ook van andere sleutelfiguren uit de entertainmentwereld weten wat de do’s en don’t zijn.

Een lange periode met het interviewen van mensen uit de theater-, film-, conferences- en muziekwereld werd afgesloten met een paar maanden schrijven en nu is het zover, het boek Volle Zalen is verschenen en uiteraard vroeg Hans mij om de website en de social media ondersteuning te maken.

Er is nu een Volle Zalen website opgeleverd en een Volle Zalen Facebook Pagina en Twitter Account in het leven geroepen, sindsdien heb ik samen met Hans een paar sessies achter de computer gezeten om hem te leren hoe hij moet bloggen en deze blogs vervolgens op de social media kan delen.

Ook geïnteresseerd in een (nieuwe) website, of plannen om deze door middel van een blog meer leven te geven? Ik adviseer je graag, neem gewoon eens contact met me op en we hebben het er over.

Volle Zalen
www.volle-zalen.nl

Deel dit bericht: