Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een beter denkbaar nieuwjaar!?

Een beter denkbaar nieuwjaar!

Ik wens alle relaties van Gogme Web Services een beter denkbaar nieuwjaar!

Waar we allemaal dachten dat het na 2020 allemaal beter ging worden, moesten we ook in 2021 een paar keer flink schrikken toen de gevolgen van het Coronavirus niet zo heel eenvoudig verdwenen. Zelf ben ik begin 2021 getroffen door het virus, waardoor sommige projecten behoorlijk vertraging opliepen. Maar gelukkig waren mijn opdrachtgevers vol begrip en lagen een groot aantal projecten toch al op stand-by. Inmiddels ben ik twee vaccins en een booster verder, maar merk ik nog steeds de gevolgen van de crisis. De horeca is een groot deel van het jaar gesloten geweest, om over de evenementen branche maar helemaal te zwijgen. Gesloten cafés, restaurants, nog geen handvol Theatercolleges en andere evenementen. Het was behoorlijk droevig allemaal.

Projecten

Gelukkig heb ik wel een paar projecten af kunnen ronden: vernieuwde websites voor MV Training & Coaching, voor Carolien Devilee en een nieuwe website en huisstijl voor popjournalist en voetbalschrijver Menno Pot. En inmiddels is er ook een website voor fotograaf Kenny Nagelkerke in de afrondende fase aangekomen. Hierover later meer.

Daarnaast ben ik begonnen met mijn eigen kledinglijn onder de naam GogmeUnited merchandise. Daar zijn tot nu toe drie toffe T-shirts verschenen, waarvan de eerste twee zo goed als uitverkocht zijn 🙂 En naast mijn eigen shirts ben ik in samenwerking met Martijn Benjamin van 072DESIGN begonnen met een prachtige onlinewinkel: Retro voetbalshirts. Deze shop heeft een hoop organisatorische voeten in aarde gehad, maar het loopt nu uitstekend!

WordPress

Ook heb ik besloten om me een nieuw besturingssysteem binnen WordPress eigen te maken: Elementor. Dat wordt meer en meer de standaard binnen de wereld van WordPress en biedt enorm veel vrijheid, snelheid en gebruiksgemak om eenvoudig een nieuwe website op te zetten en helemaal naar de wens van de opdrachtgever in te richten en te zorgen dat alles soepel draait en blijft draaien. Ik ga daar zeker mee verder en hoop een aantal opdrachtgevers over te halen om over te stappen en zo hun website in een heel nieuw (en functioneel) jasje te gieten.

Peter van der Linden

Het meest schokkende moment van 2021 was wel toen ik geconfronteerd werd met het plotseling overlijden van Peter van der Linden, de voormalige chef-kok en ‘entertainer‘ van Eethuisje La Falote. Ik kwam Peter jaren geleden tegen bij een Theatercollege van Jelle Brandt-Corstius en we klikten direct. Peter vroeg me om de website van La Falote opnieuw te bouwen en zo begon een innige samenwerking, die eindigde toen hij 2019 besloot om het restaurant van de hand te doen en te gaan genieten van zijn leven. Hij was zo net op tijd om de Coronacrisis te ontlopen, maar helaas werd tijdens een reis door Afrika getroffen door een ziekte die hem uiteindelijk het leven heeft gekost.

Daarmee vallen mijn problemen en plotseling omzetverlies door Corona totaal in het niet.

Rust zacht vriend

2022

Ik hoop dat we allemaal weer snel weer in alle vrijheid kunnen leven en werken en wens al mijn opdrachtgevers en werkcollega’s het allerbeste voor komend jaar toe. Dat het maar een beter denkbaar nieuwjaar mag worden vol magische momenten en heel veel gezondheid.

Marcel Stephan,

oprichter Gogme Web Services en Gogme United (en mede-eigenaar van Retro Voetbalshirts)

Deel dit bericht: